Tervetuloa luoksemme, kun lähestytte Kivesvaaraa jo ennen Jättiläisenmaata, voitte löytää merkkejä meidän jättien elämästä. Seuratkaa näitä merkkejämme, eriskummallisen isoja asioita teiden varsilla, niin löydätte perille. Jättiläisenmaan pihamaalla ja alueella voitte nähdä jälkiä meidän elämästä, sekä meidän historiaamme että nykypäiväämme. Myös me jätit pesemme hampaitamme, piirustelemme, naulaamme ja ripustamme pyykkiä. Ja et ehkä usko tätä, mutta me jätitkin olimme joskus lapsia! Linnut ovat ystäviämme ja siksi rakentelemme linnunpönttöjä, niitä onkin meillä jo aika paljon. Koristelimme metsämme valoilla teitä varten. Olemme arkaa ja rauhaa rakastavaa väkeä ja niin isoja, että meitä et silmällä helposti näe. Mutta jos osaat mielikuvitella, saatat meistä vilauksen nähdäkin.

Vastaanotto

Majoittujien vastaanotto/Reception sijaitsee päärakennuksessa toisessa kerroksessa. Sisäänkirjautuminen klo 16.00 -20.00 Mikäli kirjaudut sisään myöhemmin, toivomme että ilmoitat tuloaikasi, että olemme paikalla. Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Pysäköinti sisältyy majoituksen hintaan.

OTA YHTEYTTÄ

Älä epäröi soittaa meille. Autamme mielellämme.

ANJA HOMANEN

Tilausravintola Makuhelmi
+ 358 40 748 7391
posti@arcticgiant.fi

VESA HOMANEN

Maahinen “Kuru”
+358 44 565 6717

ETÄISYYKSIÄ

VARAUSTIEDUSTELU

Kaikenlaiset tiedustelut majoituspalveluiden, tilausravintolan, saunapalveluiden taikka kokouspalveluiden saatavuuden suhteen, hoituu kätevästi myös alla olevan lomakkeen kautta. Jätä lomakkeeseen puumerkkisi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

MEIDÄT LÖYDÄT

Käyntiosoite: Taikalinna/Jättiläisenmaa, Kivesvaarantie 40 , Kivesjärvi, 88300 Paltamo
Postiosoite: Jättiläisenmaa, Kiehimäntie 26, 88300 Paltamo

AJO-OHJE

Löydät meidät Kivesvaaralta, 20 km Paltamon kirkonkylältä (siltojen kohdalta) Ouluun päin (valtatie 22:n varresta).  Käännytään oikealle (Kivesvaara 4) risteyksessä kyltti: ”Elämyskeskus Jättiläisenmaa”. Ajetaan päätietä suoraan ylös kääntymättä 4 km. Tämän jälkeen päärakennus ja parkkipaikka pitäisi näkyä vasemmalla vaaran huipulla.

Kajaanin suunnasta tulevat: Valtatie E5 ja valtatie 22 Ouluun päin 56 km. Käännytään oikealle (Kivesvaara 4). Risteyksessä kyltti ”Elämyskeskus Jättiläisenmaa”. Ajetaan päätietä suoraan ylös kääntymättä 4 km. Tämän jälkeen päärakennus ja parkkipaikka pitäisi näkyä vasemmalla vaaran huipulla.

Oulun suunnasta tulevat: Valtatie 22 Kajaaniin päin 130 km. Heti Kivesjärven siltojen jälkeen käännytään vasemmalle. (Kivesvaara 4) Risteyksessä kyltti ”Elämyskeskus Jättiläisenmaa”. Ajetaan päätietä suoraan ylös kääntymättä 4 km. Tämän jälkeen päärakennus ja parkkipaikka pitäisi näkyä vasemmalla vaaran huipulla.