Ota yhteyttä

Ryhmille

Jättien vieraana

Vaikka me jätit viihdymmekin parhaiten omissa oloissamme naavametsien suojissa, tiedämme kuitenkin, että nimenomaan porukassa tunnelma ja hauskuus tiivistyy! Otamme avosylin vastaan niin pienet kuin suuremmatkin ryhmät, ja tarjoamme elämykselliset pesäpaikat, suussa sulavat makumaailmat ja virkistävät luontoaktiviteetit yhdelle jos toiselle vieraallemme.

Ryhmille räätälöidyt palvelut

Tarjoamme ryhmille aina toiveittenne mukaisesti räätälöityjä paketteja, on kyseessä sitten päätöksiä vaativat kokoukset, ideointia ja ajatusten hautomista pienemmällä porukalla, heittäytymistä virkistyspäivän aktiviteettiin tai vaikka illanviettoa kuplivissa synttäritunnelmissa. Järjestämme kokoustilat, ruokailut, majoituksen sekä aktiviteetit ja elämykset teille mahdollisimman sopivaksi kokonaisuudeksi. Tarvittaessa järjestämme myös kuljetukset junalta tai lentokentältä. 

Palvelut

Yön yli kokoukset ja koulutukset

Korkealla huipulla kokouksetkin saavat uudenlaista tuulta siipiensä alle! Meillä järjestät yön yli kokoukset ja koulutuspäivät ainutlaatuisten vaaramaisemien äärellä. Viihtyisät kokous- ja koulutustilamme soveltuvat monenkokoisille ryhmille ja tunnelmalliset illanviettotilat mahdollistavat rentoutumisen päivän päätteeksi. Maisemallisissa majoituskohteissa voi yöpyä 1 – 2 hengen huoneissa, ja näköalaravintolamme pitää huolen ettei makua ja puhtia päivästä puutu. Järjestämme myös monenlaisia virkistäviä luontoelämyksiä vauhdikkaista pyöräretkistä rauhalliseen nuotiotulen rätinään.

Ota yhteyttä

Virkistys- ja tykypäivät

Hiljaisten naavametsien äärellä voit kokea luontoelämysten virkistävän ja voimauttavan vaikutuksen. Meillä voit järjestää mieleenpainuvan virkistys- tai tykypäivän ja kokea hauskoja hetkiä yhdessä tuumin. Ohjatut pyöräretket kuljettavat pitkin Kivesvaaran kiehtovien kumpujen ja mutkien, metsäfrisbeegolf tarjoaa yhteistä hauskanpitoa ja haastetta, ja talvella moottorikelkka- ja lumikenkäsafarit sukeltavat suoraan talven sydämeen. Luontoaktiviteetin päätteeksi herkullinen ja voimaa antava Jätin supersoppa on makuelämys parhaimmillaan!

Ota yhteyttä

Bussiryhmät

Kuppi höyryävää kahvia, palanen jättiläisten tarinaa. Meille bussiryhmät ovat lämpimästi tervetulleita päiväkahvin merkeissä keskiviikosta perjantaihin. Päiväkahvin yhteydessä tarjoilemme kotitekoista makeaa tai suolaista leivonnaista ja samalla talon isäntä kertoo kiehtovia jättiläistarinoita sekä historiaa yrityksen syntyvaiheista. Päärakennuksen Taikalinnan näköalatornissa voi myös vierailla ja katsoa maailmaa kuin jättiläisen silmin. Bussit mahtuvat kääntymään päärakennuksen pihassa.

Varaa

Syntymäpäivät

Vietä ikimuistoiset syntymäpäivät ja nauti hetkien kultaa, yhdessä. Jättiläisenmaan ainutlaatuinen miljöö tarjoaa loistavat puitteet unohtumattomien syntymäpäivien viettoon. Tunnelmallinen illallinen jättiläisten tapaan, illanviettoa saunan ja ulkoporealtaan lämmössä sekä majoittuminen upeiden maisemien äärellä. Isommat majoituskohteemme soveltuvat yhteiseen illanviettoon ja näköalaravintolassamme voi kippistää kuohuvaa seuraaville vuosikymmenille. Voimme myös järjestää yhteistä luontoaktiviteettia syntymäpäivä ohjelmaksi.

Varaa