Tee pöytävaraus Lähetä WhatsApp-viesti

Makuhelmi

Jättiläisen lautasilta

Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä tai oksilla laulavat linnut. Ruoan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen. Ruokapöydässä voit huomata, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruoan koossa, meillä kun illalliset tarjoillaan näiltä hieman isommilta lautasilta.

Aukioloajat

Jättiläisen illalliset

Jättiläisen illallinen on persoonallinen ja sydämellä valmistettu makuelämys. Jokaisen päivän oma menu on koottu ja nimetty kyseisen jättiläisen mieltymysten mukaisesti, ja niiden elämykselliset makumaailmat loihdimme itse käsityönä omassa keittiössämme. Jokaisessa ruoka-annoksessa voit maistaa lähiruoan puhtaita ja voimaa antavia makuja, kainuulaisin vivahtein höystettyinä. Illalliset tarjoilemme suurelta jättiläisen lautaselta tunnelmallisessa näköalaravintolassamme perjantaisin ja lauantaisin. 

Pöytävaraukset viimeistään 1 vrk aikaisemmin.

Varaa Menu ROSVOPAISTIMENU

Menut

Aamiainen
Juhlapaketit
Rosvopaisti
Jätin supersoppa

Varaa pöytä

Tunnelmallinen illallinen kahdelle tai lämminhenkinen illanvietto seurueelle makujen ja maisemien äärellä? Meillä voit nauttia herkullista jättiläisen illallista niin pienemmällä kuin suuremmallakin seurueella perjantaisin ja lauantaisin. Pöytävaraukset viimeistään 1 vrk aikaisemmin. 

Tee pöytävaraus Lähetä WhatsApp-viesti

Näköalaravintola

Meillä hyvä ruoka ja lämminhenkinen tunnelma kulkevat käsi kädessä. Näköalaravintolamme sijaitsee päärakennus Taikalinnan toisessa kerroksessa, jonka illallissalissa voit ihastella luonnon mystisen kauniita elementtejä, kynttilöiden loistetta ja ikkunoista avautuvia upeita maisemia. Tarjoilemme suussa sulavat makuelämykset niin kahden hengen illalliselle kuin suuremmallakin seurueelle, juhlajuomia unohtamatta.

Ota yhteyttä

Lähiruokaa

Rakastamme luontoa ja sen kaikkia makuja. Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yritit. Muiden raaka-aineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina kotimaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Valmistamme ruoka-annokset siten, että lopputulos on kuten jättiläisen lautasella: rouheaa ja selkeää, niin että raaka-aineet voidaan erottaa selvästi. Luonto on meille tärkeä haluamme toimia ympäristöystävällisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Ota yhteyttä


Palvelu oli lämminhenkistä ja mökkiin toimitettu aamiaiskori hieno aloitus päivälle. Emännän poropiirakka oli parasta koskaan maistamaani ja porkkanahillo liki tajunnanräjäyttävää!

M.L.

Arvostele