TILAUSRAVINTOLA MAKUHELMI

Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä tai oksilla laulavat linnut. Ruoan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen. Ruokapöydässä voit huomata, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruoan koossa, meillä kun illalliset tarjoillaan näiltä hieman isommilta lautasilta.

Jättiläisen lautanen on persoonallinen ja sydämellä valmistettu makuelämys kahdelle. Jokainen menu on koottu ja nimetty kyseisen jättiläisen mieltymysten mukaisesti, ja niiden elämykselliset makumaailmat loihdimme itse käsityönä omassa keittiössämme alusta alkaen.

Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yrtit. Muiden raakaaineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina suomalaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Ajattelemme ympäristöystävällisesti ja toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

ELÄMYSRUOKAILU

Elämyksennälkäisille tarjoamme mahdollisuutta kotaruokailuun Artcic Giantin uunituoreessa kodassa. Ruoka maistuu parhaalta silloin, kun se on itse tehty ja sen tunnelman voi kodassa saavuttaa. Kodassa valmistamme ja syömme yhdessä tulen äärellä herkulliset ja maukkaat sapuskat.

ERIKOISMENUT

Erikoismenut eri vuodenaikoihin ja juhlapyhiin. Makuhelmen keittiössä valmistuu myös ajankohtaiset ja maukkaat herkut. Perinteisten menuvalikoiman lisäksi Makuhelmi tarjoilee erikoismenuja, joiden teema vaihtelee vuodenajoittain ja juhlapyhittäin. Erikoismenuista päivitämme tietoja ajankohdan mukaan.

TILAT

Tilamme soveltuvat moneen eri tarpeeseen. Erityisesti tilamme sopivat hää- ja sukujuhlien pitopaikaksi. Näköalakahvilassa on tilaa 50 hengelle ja tilausravintolan puolella on tilla 100 hengelle. Lisäksi linnaa kiertävällä katetulla terassilla on kesäaikaan tilaa 50 hengelle. Salissa on myös tilaa orkesterille sekä tanssilattia. Meillä on täydet anniskeluoikeudet.