TILAUSRAVINTOLA MAKUHELMI

Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä. Ruuan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen. Ruokapöydässä huomaat, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruuan koossa, meillä kun on näitä vähän isompia pullia.

Haluamme tehdä persoonallisia, yksilöllisiä, laadukkaita ja ennen kaikkea ikimuistoisia juhlia ja tilaisuuksia. Haluamme tarjota vieraillemme maukkaita makuhetkiä ja valmistammekin herkulliset juhlatarjoilut aina itse käsityönä alusta alkaen. Palvelut suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sen teemme, minkä lupaamme ja aikatauluista pidämme kiinni.

Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yritit. Muiden raaka-aineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina suomalaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Ajattelemme ympäristöystävällisesti sekä toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

MAKUHELMEN ALLDAY MENU

KATSO MENU

Jättiläiset valmistelevat ja kehitteleät paraikaa koko Arctic Giantin maukkaimpia iltapaloja ja keittoja… Ja voihan jättivie, mitä kaikkea muuta uudessa Allday Menussa voikaan olla kun jättiläiset alkavat tunteella ja suurella sydämellä menua suunnittelemaan? Kuuleman mukaan kesän aikana vielä etsitään ja maistellaan eri luonnonyrttejä koko kauden ajalta, jotta sitten syksyllä jättiläisillä olisi tarjota vierailleen maan mainiota sapuskaa (herkkujen herkkuja tietenkään unohtamatta)!

MAKUHELMEN TAPAHTUMAPAKETIT

Makuhelmen
RYHMÄRUOKAILUT

Soppaa ja silmänruokaa. Tarjoamme aitoja ja unohtumattomia makunautintoja. Meiltä löytyy tilaa niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Meillä ruokailee sujuvasti erilaiset ja erikokokoiset tilausryhmät, kuten bussiryhmät ja kokoustajat.

Makuhelmen
HÄÄT

Hääunelma lähempänä taivasta. Vietä unelmiesi hääjuhla satumaisessa ja elämyksellisessä Jättiläisenmaassa. Järjestämme persoonalliset ja yksilölliset, hääparin toiveiden mukaiset hääjuhlat taianomaisissa Kivesvaaran maisemissa. Henkilökuntamme loihtii suussa sulavan, herkullisen häämenun sekä kauniin, teidän hääteemaanne sopivan kattauksen.

Makuhelmen
JUHLAT

Juhlat vauvasta vaariin, monenmoiset. Haluamme järjestää persoonalliset, yksilölliset, laadukkaat ja ennen kaikkea ikimuistoiset juhlat asiakkaidemme tarpeet ja toiveet huomioiden. Valmistamme herkulliset ja suussasulavat juhlaruuat itse käsityönä alusta alkaen ja valmistelemme tilan juuri sinun haluamasi juhlateeman mukaiseksi.

Makuhelmen
SAUNARUOKAILUT JA HIUKOPALAT

Aitoja makunautintoja upealla näköalalla. Sauno kesäyön hämäriin ja nauti huikaisevasta Kivesvaaran näköalasta. Saunoessa nälkä voi kuitenkin yllättää, jolloin voitte tilata saunan yhteyteen pieniä suolaisia hiukopaloja. Vaihtoehtoisesti jos nälkä onkin aivan jättimäinen, voitte tilata saunomisen yhteyteen kokonaisen saunaruokailun.

ELÄMYSRUOKAILU

Elämyksennälkäisille tarjoamme mahdollisuutta kotaruokailuun Artcic Giantin uunituoreessa kodassa. Ruoka maistuu parhaalta silloin, kun se on itse tehty ja sen tunnelman voi kodassa saavuttaa. Kodassa valmistamme ja syömme yhdessä tulen äärellä herkulliset ja maukkaat sapuskat.

ERIKOISMENUT

Erikoismenut eri vuodenaikoihin ja juhlapyhiin. Makuhelmen keittiössä valmistuu myös ajankohtaiset ja maukkaat herkut. Perinteisten menuvalikoiman lisäksi Makuhelmi tarjoilee erikoismenuja, joiden teema vaihtelee vuodenajoittain ja juhlapyhittäin. Erikoismenuista päivitämme tietoja ajankohdan mukaan.

TILAT

Tilamme soveltuvat moneen eri tarpeeseen. Erityisesti tilamme sopivat hää- ja sukujuhlien pitopaikaksi. Näköalakahvilassa on tilaa 50 hengelle ja tilausravintolan puolella on tilla 100 hengelle. Lisäksi linnaa kiertävällä katetulla terassilla on kesäaikaan tilaa 50 hengelle. Salissa on myös tilaa orkesterille sekä tanssilattia. Meillä on täydet anniskeluoikeudet.