Usein kysytyt kysymykset

Onko jotain mielen päällä, kaipaatko vastauksen pulmaan? Lue usein kysytyt kysymykset palveluistamme. 

Mitkä majoituskohteet sisältävät oman ulkoporealtaan?

Panoramic House, Arctic House, Aurora Birdhouse sekä Luxury Birdhouse. Jokainen ulkoporeallas sijaitsee omalla terassilla maiseman äärellä. 

Meille tassuystävät ovat lämpimästi tervetulleita suurimpaan osaan majoituskohteistamme.

Meidän näköalaravintola Makuhelmi toimii tilauspohjalta. Pyydämme tekemään aamiais- ja illallisvaraukset sekä retkieväsvaraukset viimeistään 1 vrk aikaisemmin: 0407487391 tai posti@arcticgiant.fi.

Pyrimme huomioimaan erityisruokavaliot parhaamme mukaan. Pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot sekä ruoka-aineallergiat etukäteen, jotta pystymme varmistamaan saatavuuden.

Voit täydentää majoitusvaraustasi puolihoidolla, joka sisältää 3 ruokalajin herkullisen illallisen näköalaravintolassamme sekä maukkaan ja monipuolisen aamiaisen suoraan ovellesi toimitettuna. 

Kyllä. Lähin juna-asema on Paltamon rautatieasema, josta on 20 minuutin ajomatka meille Jättiläisenmaahan. Myös linja-autot tulevat Paltamon keskustaan. Voimme järjestää kuljetuksen rautatieasemalta tai linja-autolta molempiin suuntiin.

Kaikista majoituskohteistamme löytyy langaton WiFi. Päärakennuksen ja vastaanoton yhteydessä on kuitenkin kattavampi nettiyhteys.

Ei, parkkipaikkamme on maksuton.

Jättiläisenmaan alueelta löytyy yksi virallinen sähköauton latauspiste (type2) ja lisäksi useampi lämmitystolppa, joita voi myös käyttää latauspaikkana.

Pääasiassa alueemme sopii liikuntarajoitteiselle ja majoituskohteissa on saatavilla myös esteettömiä vaihtoehtoja. Pyydämme ilmoittamaan liikuntarajoitteista etukäteen, jotta voimme majoittaa teidät mahdollisimman helppokulkuiseen majoituskohteeseen.

Sisäänkirjautumisaika on klo 16. Jos majoituksesi on kuitenkin saatu siivottua jo aiemmin, on aikaisempi sisäänkirjautuminen myös mahdollista. 

Yleensä paras aika revontulien bongailuun on tammikuusta maaliskuun puoleen väliin saakka.

Aktiviteettivälineet sekä safarit on mahdollista varata myös paikan päällä. Jos haluat kuitenkin varmistaa saatavuuden, niin suosittelemme etukäteen online-varausta. Ryhmille välinevuokraus ja safarit ennakkovarauksella.

Meillä voi maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, Visalla ja Mastercardilla sekä käteisellä.