TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme hyviä tyyppejä kasvavaan matkailualan perheyritykseemme Kainuun henkeäsalpaavan kauniiden vaaramaisemien äärelle!

Oletko haaveillut työstä, jossa pääsisit lähemmäksi luontoa ja samalla osaksi yhteisöä, jossa juuri sinun työpanoksella olisi todella merkitystä? Kaipaatko uusia haasteita ja tuulia elämääsi, inspiroivaa ja elämänmakuista työtä?

Arctic Giant / Jättiläisenmaa on vuodesta 2012 alkaen toiminut matkailualan perheyritys Kainuussa, Paltamossa, Kivesvaaran laella. Toimintamme pääpainona ovat elämykselliset ja luonnonläheiset majoitus- sekä ravintolapalvelut.

Työharjoittelijat ja kesätyöntekijät ovat myös tervetulleita!

Tietoa meistä

ELÄMYSRAVINTOLA 

Toimintamme kasvaessa haemme ravintolatiimiimme iloisia sekä intohimoisesti työhönsä suhtautuvia tyyppejä kokoaikaiseen sekä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Haemme nyt kokkia, keittiöapulaisia, tarjoilijoita sekä vastaanottovirkailijoita.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Tullessasi kauempaa, järjestämme sinulle majoituksen.

Kokiksi hakevilta edellytämme alan koulutusta sekä työkokemusta ravintolakeittiöstä. Olet halukas kehittymään ja ottamaan vastuuta sekä työmoraalisi on korkea. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja olet tarkka yksityiskohdissa. Olet myös valmis monipuolisiin kokin tehtäviin sekä juostaviin työaikoihin.

Keittiöapulaiseksi / tarjoilijaksi / vastaanottovirkailijaksi hakevilta odotamme hymyileviä kasvoja ja valmiutta monipuolisiin työtehtäviin keittiössä sekä asiakaspalvelussa. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia, etkä pelkää kiirettä. Olet joustava ja ja omaat englannin kielen taidon. Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Tarjoamme sinulle kunnollisen perehdytyksen työhön. Edellytämme hygieniapassin. 

SIIVOUS 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt iloisia ja innostuneita siivoojia kokoaikaiseen sekä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Siivojan työ pitää sisällään huoneisto/mökkisiivousta sekä yleisten tilojen puhtaanapitoa. Työvuoroja on vaihtelevasti arkisin sekä viikonloppuisin. Odotamme sinulta iloista ja reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Siivousalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Tarjoamme sinulle kunnollisen perehdytyksen työhön, kannustavan työyhteisön sekä upeat työmaisemat!

Palkkaus sopimuksen mukaan. Tullessasi kauempaa, järjestämme sinulle majoituksen. 

HAE JO TÄNÄÄN! 

Tavoitteenamme on olla Suomen kiinnostavin elämysmatkailukohde, jolla on tarina, sielu ja sydän.

Heräsikö kiinnostus tulla osaksi jättiläisten mielenkiintoista tarinaa? Näytä meille potenttiaalisi ja hae jo tänään!

Jätä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera sähköpostiin antti@arcticgiant.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Työhakemus, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit kysyä: 044 331 1799 / Antti Homanen antti@arcticgiant.fi