JÄTTILÄISTEN PALVELUT

Meillä Jättiläisenmaassa olet meidän jättien vieraana. Haluamme, että viihdyt ja että sinulla olisi mahdollisimman mukava olla täällä meidän luonamme. Olemme vuosien saatossa havainneet, että hyvä sapuska pitää jätin pystyssä ja mielen kirkkaana. Nälkäisenä kun kenelläkään ei ole erityisen mukavaa, sen myös me jätit tiedämme.

Ruokaillessa jättiläisten tapaan, ei nälkä pääse yllättämään. Tarjoilemme vieraillemme tilauksesta runsaan aamiaisen sekä muut maukkaat ja maittavat ruokailut. Lisäksi jättiläiset tarjoavat Artcic Giantissa kokoustaville kolme erilaista kokouspakettia: voitte kokoustaa joko Salamäntin, Wäki-Turilaan tai Meteli-Jatulin tapaan. Kysy lisää jättiläisten palveluista, kerromme niistä mielellämme!

Aamiainen

Aloita päiväsi jättiläisten tapaan maukkaalla ja runsaalla aamiaisella, joka on valmistettu suurella sydämellä juuri sinulle ja seurueellesi. Valmistamme aamiaisen vieraillemme tilauksesta. Runsas aamiainen toimitetaan  suoraan majoituskohteeseen klo 9.00 aikaan aamusta. Aamiainen on hinnaltaan 16,50€ / henkilö ja saatavilla joka aamuna. 

Ravintola

Soppaa ja silmänruokaa. Ruokaillessa jättiläisten tapaan, ei nälkä pääse yllättämään. Tilausravintolassamme tarjoillaan aitoja ja unohtumattomia makunautintoja kauniin kauttauksen kera. Valmistamme ruokailut tilauksesta ryhmille. Loihdimme herkulliset herkut ja hoidamme tarjoilut. Valmistamme menu-herkut vähintään 10 hlö ryhmille ennakkoon tilattaessa

Näköalakahvila

Jättiläisenmaa on täynnä elämää. Haukat liitelevät ja kalasääsket saalistavat. Seuraa hetki lintujen elämää ja nauti kotitekoisista herkuista luonnonhelmassa, mahtavassa maisemassa. Voit valita kahvihetkeksi Taikalinnan Näköalakahvilan, Taikalinnan terassin tai piknik-retkikahvit näköalapaikoilla luonnossa.

Kahvila on avoinna 19.6. – 2.8.2020. Tiistai – Sunnuntai klo 12-16. 

Juhannusaattona syttyy kokko klo 19.00 (säävaraus)

 Maanantai suljettu. Muina aikoina tilauksesta ryhmille.

JÄTTILÄISTEN KOKOUSPAKETIT

Salamäntin kokouspaketti
SALASEURAT JA HERKULLISIA YLLÄTYKSIÄ

Sopii erityisesti luoville ja rohkeille kokoustajille. Lupa kysyä. Lupa hullutella. Lupa heittäytyä. Tarjoilussa luvassa Salamäntin suunnittelemia herkullisia yllätyksiä. Erityisen hyvä pienemmille ryhmille, jotka haluavat vetäytyä hetkeksi salaiseen paikkaan kokoamaan ajatukset.

Wäki-Turilaan kokouspaketti
JÄTTIVOIMAA JA KUNNON EVÄSTÄ

Sopii erityisesti silloin, kun käsiteltävät asiat ovat painavia ja on tärkeää saada päätöksiä aikaan tehokkaasti. Wäki-Turilas tarjoaa ryhmälle woimansa. Hän varmistaa, että ryhmälle tarjotaan eväät, joilla jaksaa varmasti. Wäki-Turilaan paketti sopii isommallekin wäelle.

Meteli-Jatulin kokouspaketti
JÄTTIDRAIVIA JA HAUSKANPITOA

Meteli-Jatulin kokouspaketti sopii silloin, kun halutaan kokoustamisen lisäksi myös pitää hauskaa. Meteli-Jatulin kokouspakettiin kuuluvat niin saunominen kuin yhteinen musisointi. Tarjottavat ovat Meteli-Jatulin lempiruokaa eli luonnon parhaita makuja, oman maan marjoja ja riistaa. Juhlan tuntua ei tästä paketista puutu. Meteli-Jatulin paketteja voidaan räätälöidä niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmälle.

NÄKÖALASAUNA-MÖKKI/PANORAMIC-HOUSE TAIVAANTULI

Astu huipulle ja sauno yön hämäriin. Näköalasauna Taivaantulessa voit nähdä ja kokea muuttuvan luonnon ainutlaatuisuuden: auringonlaskut, tähtitaivaan ja kenties jopa revontulet? Koe ja ihastu luontoäidin tarjoamiin maisemiin ja seuraa niitä saunan lämmöstä.

YKSITYISKULJETUKSET

Ylellisenä lisäpalveluna meiltä voi varata auton yksityiskuljettajalla. Meille saapuu vieraita myös ilmojen halki kauempaa ja hieman lähempääkin. Helpottaaksemme vieraidemme pääsyä lentokentältä meille, haemme vieraamme tilauksesta lentokentältä tänne. Kuru-maahinen on vieraitamme vastassa heti lentokentällä ja kuljettaa heidät turvallisesti meille perille asti, vie ohjelmapalveluihin sekä nähtävyyskierrokselle. Vastaavasti vierailun päätyttyä, kuljetamme vieraamme takaisin lentokentälle.