Warning: Use of undefined constant product - assumed 'product' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs4/49/arcticgi/public_html/wp-content/themes/flatsome-child/woocommerce/archive-product.php on line 48
VILLA METSÄHENKI: PUNATULKKU

Hyvinvarusteltu Punatulkku-lomahuoneisto sijiatsee viihtyisässä lomahuvila Villa Metsähengessä ja on tämän suurin huoneisto. Punatulkussa majoittu sujuvasti kuusi henkilöä, mutta tarvittaessa huoneistosta löytyy nukkumapaikka jopa kahdeksalle henkilölle. Marjamaastot ja luontopolut ovat aivan Villa Metsähengen läheisyydessä, joten jos mielit marjastamaan taikka luontopoluille ja olet suuremmalla porukalla tulossa, on Punatulkku-huoneisto erinomainen valinta majapaikaksenne.

VILLA METSÄHENKI: SINIPYRSTÖ

Hyvinvarusteltu Sinipyrstö-huoneisto sijiatsee Lomahuvila Villa Metsähengen viihtyisissä tiloissa. Sinipyrstössä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joten siellä majoittuu sopivasti pieni perhe tai ystäväporukka. Marjamaastot ja luontopolut ovat aivan Villa Metsähengen läheisyydessä, joten jos mielit marjastamaan taikka luontopoluille, on Sinipyrstö-huoneisto erinomainen valinta majapaikaksenne

VILLA METSÄHENKI: KELTASIRKKU

Hyvinvarusteltu Keltasirkku-huoneisto sijaitsee Lomahuvila Villa Metsänhengen viihtyisissä tiloissa. Huoneisto on Villa Metsänhengen kolmesta huoneistosa pienin ja rauhallisin. Keltasirkussa majoittuu viihtyisästi kaksi henkilöä. Marjamaastot ja luontopolut ovat aivan Villa Metsähengen läheisyydessä, joten jos mielit marjastamaan taikka luontopoluille, on Keltasirkku-huoneisto erinomainen valinta majapaikaksenne

MAAHISEN MAJAT: KÄPYTIKKA

Hyvinvarusteltu Käpytikka on toinen Arctic Giantin päärakennuksen alakerrassa sijaitsevista pienistä ja kodikkaista Maahisen Maja-huoneistoista. Käpytikka-huoneisto on pieni mutta kotoisa ja viihtyisä huoneisto. Huoneistossa majoittuu mukavasti 2-3 henkeä.

MAAHISEN MAJAT: KUUKKELI

Hyvinvarusteltu Kuukkeli suurin Arctic Giantin päärakennuksen alakerrassa sijaitsevista kodikkaista Maahisen Maja-huoneistoista. Kuukkeli-huoneisto on tilava ja viihtyisä huoneisto. Kuukkelissa majoittu sujuvasti neljä henkilöä, mutta tarvittaessa huoneistosta löytyy nukkumapaikka jopa kuudelle henkilölle.

LUXUS-LINNUNPÖNTÖT: PÖLLÖ (Allergiahuoneisto)

Rentoudu ja nauti elämysyöpymisestä Luxus-linnunpöntöissä, jonka maisemaikkunasta voit nähdä auringonlaskut ja revontulet. Jättiläiset ovat rakentaneet sinulle ja ystävällesi hyvinvarustellut, persoonalliset ja viihtyisät linnunpönttöhuoneistot aivan taivaan lähelle. Pöllö-linnunpönttö on yksi kolmesta 2. kerroksessa sijaitsevista saunallisista luxus-linnunpöntöistä. Pöllö-linnunpönttö on allergiahuoneisto, joten lemmikkieläinten tuonti tähän huoneistoon on kielletty.

LUXUS-LINNUNPÖNTÖT: HAUKKA

Rentoudu ja nauti elämysyöpymisestä Luxus-linnunpöntöissä, jonka maisemaikkunasta voit nähdä auringonlaskut ja revontulet. Jättiläiset ovat rakentaneet sinulle ja ystävällesi hyvinvarustellut, persoonalliset ja viihtyisät linnunpönttöhuoneistot aivan taivaan lähelle. Haukka-linnunpönttö on yksi kolmesta 2. kerroksessa sijaitsevista saunallisista luxus-linnunpöntöistä.